Chosen language
  HU - Magyar
  When you switch, the information available in that language is displayed.
 • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
KVIK HÖK

Ahogy minden felsőoktatási intézményben, karunkon is működik Hallgatói Önkormányzat (HÖK), amelynek tagjai a kar hallgatói közül kerülnek ki. 


Feladataink nagyon sokrétűek, mégis az egyik legkiemelkedőbb részük a BGE KVIK-re járó hallgatók érdekeinek képviselete, kérdéseik megválaszolása, információ nyújtása az egyetemmel és a felsőoktatással kapcsolatban. Célunk, hogy megkönnyítsük a hétköznapokat és összekötő kapcsot képezzünk a hallgatók és az egyetem vezetése között. 

Programjaink


Különböző tájékoztatókat és fogadóórákat szervezünk annak érdekében, hogy személyesen is fel tudjátok tenni kérdéseiteket nekünk az ösztöndíjakkal vagy a tanulmányaitokkal kapcsolatban. Ezenfelül minden kérdésben a segítségetekre vagyunk az egyetemi élet összes területén, végigkísérjük az itt töltött éveiteket.

Mindemellett pedig az egyetemi mindennapokat is igyekszünk színesebbé, izgalmasabbá tenni számtalan programmal és rendezvénnyel. Ilyen a mindenki által közkedvelt Gólyatábor, majd a Gólyabál, tavasszal a KVIKnik, sok izgalmas előadás és a hamisíthatatlan egyetemi bulik! Minden lehetőséget szeretnénk számotokra megadni, hogy megtaláljátok az igazi egyetemi közösségeteket, és akár életre szóló barátságokat kössetek.

A HÖK számokban


Jelenleg a Hallgatói Önkormányzat több mint 60 tagot számlál, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindez megvalósulhasson. A szervezeten belül szekciókban dolgozunk, amit az adott szekcióért felelős elnöki megbízott vagy koordinátor irányít. Folyamatosan bővítjük és fejlesztjük magunkat, valamint a szervezetet is, hogy a lehető legjobban tudjuk a hallgatói érdekeket képviselni.

A HÖK-nek van egy döntéshozó szerve, ez a Küldöttgyűlés, amely jelenleg 23 főből áll és a mandátumuk egy évre szól. Ti, vagyis a kar hallgatói választottátok meg pályázatuk alapján a jelenlegi képviselőket, amit ezúton is köszönünk nektek!

A szervezethez szorosan kapcsolódik a Diákjóléti Bizottság (DJB), hiszen az elnök és a tagok is a mandátumos képviselők közül kerülnek ki. Hozzájuk tartozik a megpályázható ösztöndíjak közel 80%-a. Feladatuk ezen ösztöndíjpályázatok kiírása, a beérkezett pályázatok elbírálása, az ezekkel kapcsolatos tájékoztatás és kérdések megválaszolása.

Részletes információkat a Diákjóléti Bizottság oldalán olvashattok.

A HÖK része ezenfelül a KOB, azaz a Kollégiumi Bizottság is, amelynek tagjai a kollégisták közül választott képviselők. Hatáskörük kiterjed minden, a kollégistákat érintő ügy véleményezésére, illetve a részvételre az ilyen ügyekre vonatkozó döntések meghozatalában. A Kollégiumi Felvételi Bizottság tagjai döntenek a hallgatók kollégiumi felvételéről. Feladatuk továbbá kulturális, sport- és szakmai rendezvények szervezése a kollégisták számára.

Részletes információkat a Kollégiumi Bizottság (KOB) oldalán olvashattok.

Elérhetőségeink


Irodánk: Alkotmány utcai épület 108/A 

Telefon: +361 374 6221 vagy +361 374 6245 

Facebook 

Instagram 

play button
04:03
Hallgatói érdekképviselet a Budapesti Gazdasági Egyetemen
Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat célja a hallgatók érdekeinek legfelsőbb körök felé történő képviselete, igényeik (mind az informálódás, oktatás és a szórakozás terén) kielégítése. A videó által a diákok megismerkedhetnek a HÖK képviselővé, tisztviselővé válás folyamatával, a szervezet működésével...

A KVIK HÖK vezetősége

Elnök

a vezetőség további tagjai

általános alelnök

tanulmányi alelnök

Diákjóléti Bizottság elnöke

kommunikációért felelős elnöki megbízott
 • Iroda: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
 • Iroda: I.em. 108/a.
 • Telefon: +36 1 374-6221
 • Email: Gal.Laura.14@unibge.hu

programokért felelős elnöki megbízott
 • Iroda: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
 • Iroda: I. emelet 108/A iroda
 • Telefon: +36 1 374 6245
 • Email: wenczl.gitta.17@unibge.hu