Molnár Attila a gasztronómiai megújulás és fejlődés kiemelkedő hazai „nagykövete”, a fine dining elkötelezett híve. Nagy hangsúlyt fektet a vendéglátást tanuló fiatalok oktatására és karrierjének elindítására. Vendéglátós dinasztia sarja, a Jakabffy-iskola egyik „tagja”. Nyíri Szásával közös étterme, az Arany Kaviár 2005 és 2022 között –három év kivételével – minden évben elnyerte a Dining Guide Magyarország Legjobb 10 Étterme díját. 2011-ben az étterem tulajdonosaiként Nyíri Szásával megkapták a Best of Budapest, az év éttermeseinek járó különdíját. 2012-ben az MVI tagsága az Év Vendéglőse díjat adományozta munkája elismeréseként és 2020-ban megkapta a Gundel Károly-díjat. Étterme 2007 óta szerepel a Michelin Guide ajánlotta vendéglátóhelyek között. 2019-ben Az Év borlapja, 2020-ban Az év éttermi szervize díjat kapta a TOP10 Étterem Magyarország Dining Guide-tól. A Gaullt Millau 1 szakácssapka díját 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is megítélték részükre.
Molnár Attila
Idén a legismertebb szaklap, az amerikai Wine Spectator egy poharas elismeréssel díjazta éttermüket. Molnár Attila nevéhez fűződik az Arany Kaviár Gourmet Selection, a magyarországi kaviár, illetve tokhal forgalmazása, társtulajdonos az Accent Hotel Managementben, tulajdonos, üzletvezető és alapító a MoszkvaTér bisztróban és az UMO Budapest Étteremben, amelyet mindössze 1 évvel a nyitás után beválasztottak a Michelin Guide által ajánlott éttermek közé. A Pannon Gasztronómiai Akadémia alapító és elnökségi tagja, a Magyar Bocuse d’Or Akadémia alelnöke, tagja a Magyar Vendéglátók Ipartestületének és a Chaîne des Rôtisseurs Egyesületnek.