- Iroda:1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
- Épület:
- Telefon:
- Belső mellék:
- Email:bandoli.attila@uni-bge.hu
Bemutatkozás
A vendéglátó szakmát a térség legnagyobb szállodájában, a Szabadság szállóban kezdtem. A szállodai vendéglátás éttermi ranglétrájának minden pozícióját betöltöttem a pincértől az éttermi igazgatóig.
Fiatal éveimben Rotterdamban Maître d'hôtelként dolgoztam az akkori legnevesebb holland étteremnek, a Restaurant Engelsnek, ami egy házon belül tízezer vendég befogadására alkalmas vendéglátó komplexum volt.
A kétezres évek elején a Grand Hotel Hungaria F&B igazgatójaként a nagyszálloda vendéglátását irányítottam.
2005-től a Danubius Hotels erdélyi leányvállalatában a szállodák, gyógyászatok, tavak üzemeltetése mellett feladatom volt a vállalat középtávú fejlesztési tervének kidolgozása, és végrehajtásának elindítása.
Budapestre visszatértem után a Gundel Kft. ügyvezető helyettese voltam, majd ügyvezetőként irányítottam a legismertebb magyar luxuséttermet és a vállalat többi egységét a Bagolyvár étteremtől a bérelt üzletekig.
A Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége elnökségi tagjaként, a szakoktatásra specializálódtam.
Tagja vagyok a Turizmus-vendéglátás Készségtanácsnak, ahol a szakképzés átalakításán dolgozom.
Az Európai Készségprogram keretén belül 2022. április 7-én megalakult Nemzeti Készségcsoport elnöke vagyok.
A Budapesti Gazdasági Egyetemen nívódíjjal végeztem. A Szakmai Tanácsadó Testület tagjaként segítem az egyetem munkáját.
Óraadóként feladatomnak tekintem, hogy az egyetemi tanulmányok elméleti alapjait a szakmai tapasztalataim segítségével, gyakorlati példákon keresztül mutassam be magyar és angol nyelven.