BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

  • Rólunk
      • Rólunk
      • Képzési portfólió
      • Értékeink
      • Történetünk
      • Szolgáltatások és projektek
      • Alkotmány utcai térkép
  • Közösség
      • Vezetés
      • A Kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Kereskedelem Tanszék
      • Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék
      • Pedagógia Tanszék
      • Turizmus Tanszék
      • Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék
      • Vendéglátás Tanszék
      • Szaknyelvi Iroda – KVIK
      • Sport Iroda kihelyezett részleg
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Dékáni Hivatal
      • Hallgatói Ügyfélszolgálati Csoport
      • Kollégium
      • Könyvtár
      • Hallgatói érdekképviselet
      • KVIK HÖK
  • Tudományos élet
      • Tudományos élet
      • Kutatási portfólió
      • Kutatócsoportok a KVIK-en
      • Elismerések és lehetőségek
      • Kiadványok és folyóiratok
  • Partnerségek
      • Partnerségek
      • Üzleti kapcsolatok
      • Nemzetközi kapcsolatok
      • Tudományos kapcsolatok
      • Vendégoktatóink
      • Duális képzés
      • Pro Gastronomia díj
      • A BGE söre
  • Hallgatói élet
      • Szervezetek és közösségek
      • KVIK HÖK
      • Diákjóléti Bizottság
      • Kollégiumi Bizottság
      • Gundel Károly Szakkollégium
      • AIESEC
      • Tourism Club of BGE
      • BEE Mentorship programme
      • Versenyek és tehetséggondozás
      • Tudományos Diákkör (TDK)
      • Gundel Károly Szakkollégium eredményei
      • Hallgatóinknak szervezett versenyek
      • Nemzetközi lehetőségek
      • Programok és pályázatok
      • Kultúra és sport
      • Kulturális élet
      • Sportélet
Nyitólap >
Csulak Gergely - Munkatárs adatlap
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Csulak Gergely
Vendéglátás Tanszék
mesteroktató
Csulak Gergely
Elérhetőségek
  • Iroda:1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
  • Épület:alagsor, Oktató Kabinet
  • Telefon:+36 1 374-6200
  • Belső mellék:271
  • Email:csulak.gergely@uni-bge.hu

Bemutatkozás

A vendéglátás már 8 éves korom óta szerves része az életemnek, úgy is mondhatnám „belenőttem” a szakmába. Családom sörözőt, éttermet, gyorséttermet is üzemeltetett, így nem is dönthettem másként, minthogy középfokú tanulmányaimat a Gundel Károly Szakképző Iskolában szeretném folytatni, ahol le is érettségiztem. Ezután felvételt nyertem az Alkotmány utcába és utolsó évfolyamként, még 4 éves KVIFK-es főiskolai diplomát szereztem. Tovább folytattam hallgatói pályafutásomat ugyanitt és nappalin elvégeztem a Turizmus-menedzsment MA F&B szakirányát. Tanulmányaim közben folyamatosan részt vettem a családi vállalkozások működtetésében, így szerezve tapasztalatokat különböző munkakörökben és az üzemeltetésben. a szakma változásait, az új trendeket, a vendégek igényeinek alakulását.
FOSZK, BA és MA képzéseken is oktatok, gazdálkodási-, gyakorlati- és oktatásmódszertani tárgyakat is.
A Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolájának vagyok doktorandusza, ahol kutatási területem a kisüzemi sör, ezen belül is „A komló hatása a sör mikrobiológiai stabilitására és antioxidáns kapacitására”.
A tehetséggondozás kiemelt szerepet tölt be oktatói tevékenységemben, hallgatóimnak rendszeresen igyekszem segítséget nyújtani a kibontakozásban, legyen szó akár vendéglátó szakmai versenyről vagy éppen TDK-ról.

Fogadóóra

HelyeAlkotmány utca - Oktató Kabinet
IdejeA-B hét csütörtök 9:00
Megjegyzés

Oktatott tantárgy(ak)

  • Gasztronómiai alapismeretek (magyar nyelven), Gasztronómiai turizmus, Gazdálkodás a vendéglátásban, Gyakorlathoz kapcsolódó módszertani feladatok, Magyar sörkultúra (magyar nyelven), Rendezvény-értékesítés (éttermi munka) (magyar nyelven), Rendezvényszervezési projekt, Vendéglátás, idegenforgalom szakmai tárgyak oktatásának módszertana 1-2., Vendéglátó szakmai gyakorlat oktatásának módszertana

Kutatási területek

  • Kisüzemi sörök/sörfőzdék szerepe a vendéglátásban
  • A komló hatása a sör különböző tulajdonságaira

Kiemelt publikációk

  • Kézműves-e a kisüzemi sör?; Hazai mikroültetvényen termesztett amerikai és európai komlók alfa-sav tartalmának vizsgálata
Tovább az MTMT adatbázisára
2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette