- Iroda:1054 Budapest, Alkotmány utca 9-11.
- Épület:alagsor, Oktató Kabinet
- Telefon:+36 1 374-6200
- Belső mellék:271
- Email:csulak.gergely@uni-bge.hu
Bemutatkozás
A vendéglátás már 8 éves korom óta szerves része az életemnek, úgy is mondhatnám „belenőttem” a szakmába. Családom sörözőt, éttermet, gyorséttermet is üzemeltetett, így nem is dönthettem másként, minthogy középfokú tanulmányaimat a Gundel Károly Szakképző Iskolában szeretném folytatni, ahol le is érettségiztem. Ezután felvételt nyertem az Alkotmány utcába és utolsó évfolyamként, még 4 éves KVIFK-es főiskolai diplomát szereztem. Tovább folytattam hallgatói pályafutásomat ugyanitt és nappalin elvégeztem a Turizmus-menedzsment MA F&B szakirányát. Tanulmányaim közben folyamatosan részt vettem a családi vállalkozások működtetésében, így szerezve tapasztalatokat különböző munkakörökben és az üzemeltetésben. a szakma változásait, az új trendeket, a vendégek igényeinek alakulását.
FOSZK, BA és MA képzéseken is oktatok, gazdálkodási-, gyakorlati- és oktatásmódszertani tárgyakat is.
A Magyar Agrár és Élettudományi Egyetem Élelmiszertudományi Doktori Iskolájának vagyok doktorandusza, ahol kutatási területem a kisüzemi sör, ezen belül is „A komló hatása a sör mikrobiológiai stabilitására és antioxidáns kapacitására”.
A tehetséggondozás kiemelt szerepet tölt be oktatói tevékenységemben, hallgatóimnak rendszeresen igyekszem segítséget nyújtani a kibontakozásban, legyen szó akár vendéglátó szakmai versenyről vagy éppen TDK-ról.
Fogadóóra
Helye | Oktató Kabinet |
---|---|
Ideje | Szerda 9:00-10:00 |
Megjegyzés | előzetes egyeztetés szükséges |
Oktatott tantárgy(ak)
- Gasztronómiai alapismeretek (magyar nyelven), Gasztronómiai turizmus, Gazdálkodás a vendéglátásban, Gyakorlathoz kapcsolódó módszertani feladatok, Magyar sörkultúra (magyar nyelven), Rendezvény-értékesítés (éttermi munka) (magyar nyelven), Rendezvényszervezési projekt, Vendéglátás, idegenforgalom szakmai tárgyak oktatásának módszertana 1-2., Vendéglátó szakmai gyakorlat oktatásának módszertana
Kutatási területek
- Kisüzemi sörök/sörfőzdék szerepe a vendéglátásban
- A komló hatása a sör különböző tulajdonságaira