Nyíri Szása számos nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkezik, de neve huszonöt éve összeforrt az Arany Kaviár Étteremmel, amely 2005 és 2022 között –három év kivételével – minden évben elnyerte a Dining Guide Magyarország Legjobb 10 Étterme díját. 2011-ben az étterem társtulajdonosával, Molnár Attilával megkapták a Best of Budapest, az év éttermeseinek járó különdíjat. Éttermük 2007 óta szerepel a Michelin Guide ajánlotta vendéglátóhelyek között. 2019-ben Az Év borlapja, 2020-ban Az év éttermi szervize díjat kapta a TOP10 Étterem Magyarország Dining Guide-tól. A Gaullt Millau 1 szakácssapka díját 2010-ben, 2011-ben és 2012-ben is megítélték részükre. Idén a legismertebb szaklap, az amerikai Wine Spectator egy poharas elismeréssel díjazta éttermüket. Társtulajdonos és alapító a MoszkvaTér Bisztróban és tagja a Magyar Vendéglátók Ipartestületének és a Chaîne des Rôtisseurs Egyesületnek.
Nyíri Sándor
Szása elkötelezett az éttermek folyamatos fejlődése és az állandó minőségre való törekvés érdekében. Hivatása legnagyobb örömének tartja, hogy személyesen is hozzájárulhat ahhoz, hogy az étteremben eltöltött idő minden pillanata élmény legyen a vendégek számára.