BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

  • Rólunk
      • Rólunk
      • Képzési portfólió
      • Értékeink
      • Történetünk
      • Szolgáltatások és projektek
      • Alkotmány utcai térkép
  • Közösség
      • Vezetés
      • A Kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Kereskedelem Tanszék
      • Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék
      • Pedagógia Tanszék
      • Turizmus Tanszék
      • Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék
      • Vendéglátás Tanszék
      • Szaknyelvi Iroda – KVIK
      • Sport Iroda kihelyezett részleg
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Dékáni Hivatal
      • Hallgatói Ügyfélszolgálati Csoport
      • Kollégium
      • Könyvtár
      • Hallgatói érdekképviselet
      • KVIK HÖK
  • Tudományos élet
      • Tudományos élet
      • Kutatási portfólió
      • Kutatócsoportok a KVIK-en
      • Elismerések és lehetőségek
      • Kiadványok és folyóiratok
  • Partnerségek
      • Partnerségek
      • Üzleti kapcsolatok
      • Nemzetközi kapcsolatok
      • Tudományos kapcsolatok
      • Vendégoktatóink
      • Duális képzés
      • Pro Gastronomia díj
      • A BGE söre
  • Hallgatói élet
      • Szervezetek és közösségek
      • KVIK HÖK
      • Diákjóléti Bizottság
      • Kollégiumi Bizottság
      • Gundel Károly Szakkollégium
      • AIESEC
      • Tourism Club of BGE
      • BEE Mentorship programme
      • Versenyek és tehetséggondozás
      • Tudományos Diákkör (TDK)
      • Gundel Károly Szakkollégium eredményei
      • Hallgatóinknak szervezett versenyek
      • Nemzetközi lehetőségek
      • Programok és pályázatok
      • Kultúra és sport
      • Kulturális élet
      • Sportélet
Nyitólap >
Szűcs Dániel
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Szűcs Dániel
Szűcs Dániel

Szűcs Dániel 2015 óta dolgozik a vendéglátásban, azóta szinte a szakma megszállottja. Érdeklődését már tizenéves korában felkeltette a főzés és a gasztronómia. Sándor Dénes keze alatt kezdte növelni gasztronómiai tudását, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az Olivier Roellinger szakácsversenyen Európa-bajnoki regionális aranyérmet nyert. Egyetemi tanulmányai alatt a Vendéglő a Kisbíróhoz étteremben kezdett el szakácstanulóként dolgozni, majd ezt követően szakmai gyakorlatát Amerikában, Colorado államban, a The Broadmoor Hotel fine dining éttermében töltötte, ahol olyan szakemberektől tanulhatott, mint Thomas Keller egykori sous-chefje, Max Robbins. Innen egyenes út vezetett számára a New York szívében található három Michelin-csillagos Per Se étterembe, ahol végigjárta a konyha minden részlegét.

A 2020-as vírushelyzet miatt az étterem bezárt, így hazatért Magyarországra. Itthon egy évig kereste a helyét a vidéki éttermek világában, végül saját vendéglátóhelyét nyitotta meg, a Di Pasta Tésztaműhelyt. Jelenleg friss tészták készítésével foglalkozik lakossági, illetve éttermi felhasználásra. Célja egy olyan hagyomány megőrzése és népszerűsítése, amely szinte mindannyiunk gyermekkorát végigkísérte, hiszen kinek ne lennének emlékei a nagyi vagy édesanya friss, saját készítésű tésztájáról.

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette