Szulló Szabina karrierje a ’90-es években indult a Kempinski Hotel Corvinusban, amelyben akkoriban Magyarország egyik legjobb éttermét üzemeltették. Itt találkozott Hamvas Zoltánnal és Széll Tamással, akikkel azóta is szorosan együtt dolgozik. Közösen álmodták meg az Onyx Étterem koncepcióját, amely később Michelin-csillagot kapott. 2017-ben nyitották meg első bisztrójukat, a Stand25-öt, amely eredetileg a budapesti Hold utcai Piacon helyezkedett el, majd 2019-ben Budára költöztették az éttermet. A bisztró 2022-ben Michelin-tányért érdemelt ki.
Szulló Szabina
Közben 2018 nyarán Budapesten megnyitották első fine dining éttermüket, a Stand Éttermet. Az étterem alig egy éven belül elnyerte első Michelin-csillagát, majd 2022-ben megszerezte a másodikat is.
2016-ban a Bocuse d’Or Europe-győztes magyar csapat elnöke volt, és 2022-ben is ő vezette a Bocuse d’Or Europe-on ezüstérmet szerzett csapatot.
A hagyományos magyar konyha különösen fontos inspirációs forrás számára, amelyre édesanyja és nagymamája gyermekkorában kóstolt ételei is hatással voltak.
Szabadidejében Szabina kutyájával agility-versenyeken vesz részt, ahol mindketten nagy örömüket lelik a közös megmérettetésekben.