BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

  • Rólunk
      • Rólunk
      • Képzési portfólió
      • Értékeink
      • Történetünk
      • Szolgáltatások és projektek
      • Alkotmány utcai térkép
  • Közösség
      • Vezetés
      • A Kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Kereskedelem Tanszék
      • Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék
      • Pedagógia Tanszék
      • Turizmus Tanszék
      • Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék
      • Vendéglátás Tanszék
      • Szaknyelvi Iroda – KVIK
      • Sport Iroda kihelyezett részleg
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Dékáni Hivatal
      • Hallgatói Ügyfélszolgálati Csoport
      • Kollégium
      • Könyvtár
      • Hallgatói érdekképviselet
      • KVIK HÖK
  • Tudományos élet
      • Tudományos élet
      • Kutatási portfólió
      • Kutatócsoportok a KVIK-en
      • Elismerések és lehetőségek
      • Kiadványok és folyóiratok
  • Partnerségek
      • Partnerségek
      • Üzleti kapcsolatok
      • Nemzetközi kapcsolatok
      • Tudományos kapcsolatok
      • Vendégoktatóink
      • Duális képzés
      • Pro Gastronomia díj
      • A BGE söre
  • Hallgatói élet
      • Szervezetek és közösségek
      • KVIK HÖK
      • Diákjóléti Bizottság
      • Kollégiumi Bizottság
      • Gundel Károly Szakkollégium
      • AIESEC
      • Tourism Club of BGE
      • BEE Mentorship programme
      • Versenyek és tehetséggondozás
      • Tudományos Diákkör (TDK)
      • Gundel Károly Szakkollégium eredményei
      • Hallgatóinknak szervezett versenyek
      • Nemzetközi lehetőségek
      • Programok és pályázatok
      • Kultúra és sport
      • Kulturális élet
      • Sportélet
Nyitólap >
Szulló Szabina
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Szulló Szabina
Szulló Szabina

Szulló Szabina karrierje a ’90-es években indult a Kempinski Hotel Corvinusban, amelyben akkoriban Magyarország egyik legjobb éttermét üzemeltették. Itt találkozott Hamvas Zoltánnal és Széll Tamással, akikkel azóta is szorosan együtt dolgozik. Közösen álmodták meg az Onyx Étterem koncepcióját, amely később Michelin-csillagot kapott. 2017-ben nyitották meg első bisztrójukat, a Stand25-öt, amely eredetileg a budapesti Hold utcai Piacon helyezkedett el, majd 2019-ben Budára költöztették az éttermet. A bisztró 2022-ben Michelin-tányért érdemelt ki.

Közben 2018 nyarán Budapesten megnyitották első fine dining éttermüket, a Stand Éttermet. Az étterem alig egy éven belül elnyerte első Michelin-csillagát, majd 2022-ben megszerezte a másodikat is.


2016-ban a Bocuse d’Or Europe-győztes magyar csapat elnöke volt, és 2022-ben is ő vezette a Bocuse d’Or Europe-on ezüstérmet szerzett csapatot.

A hagyományos magyar konyha különösen fontos inspirációs forrás számára, amelyre édesanyja és nagymamája gyermekkorában kóstolt ételei is hatással voltak.

Szabadidejében Szabina kutyájával agility-versenyeken vesz részt, ahol mindketten nagy örömüket lelik a közös megmérettetésekben.

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette