BGE központi honlap
Hallgatói fiók
EN - English

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

  • Rólunk
      • Rólunk
      • Képzési portfólió
      • Értékeink
      • Történetünk
      • Szolgáltatások és projektek
      • Alkotmány utcai térkép
  • Közösség
      • Vezetés
      • A Kar vezetése
      • Oktatási szervezeti egységek
      • Kereskedelem Tanszék
      • Közgazdasági és Üzleti Tudományok Tanszék
      • Pedagógia Tanszék
      • Turizmus Tanszék
      • Üzleti Elemzés Módszertan Tanszék
      • Vendéglátás Tanszék
      • Szaknyelvi Iroda – KVIK
      • Sport Iroda kihelyezett részleg
      • Szolgáltató szervezeti egységek
      • Dékáni Hivatal
      • Hallgatói Ügyfélszolgálati Csoport
      • Kollégium
      • Könyvtár
      • Hallgatói érdekképviselet
      • KVIK HÖK
  • Tudományos élet
      • Tudományos élet
      • Kutatási portfólió
      • Kutatócsoportok a KVIK-en
      • Elismerések és lehetőségek
      • Kiadványok és folyóiratok
  • Partnerségek
      • Partnerségek
      • Üzleti kapcsolatok
      • Nemzetközi kapcsolatok
      • Tudományos kapcsolatok
      • Vendégoktatóink
      • Duális képzés
      • Pro Gastronomia díj
      • A BGE söre
  • Hallgatói élet
      • Szervezetek és közösségek
      • KVIK HÖK
      • Diákjóléti Bizottság
      • Kollégiumi Bizottság
      • Gundel Károly Szakkollégium
      • AIESEC
      • Tourism Club of BGE
      • BEE Mentorship programme
      • Versenyek és tehetséggondozás
      • Tudományos Diákkör (TDK)
      • Gundel Károly Szakkollégium eredményei
      • Hallgatóinknak szervezett versenyek
      • Nemzetközi lehetőségek
      • Programok és pályázatok
      • Kultúra és sport
      • Kulturális élet
      • Sportélet
Nyitólap >
Thomas Keller
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Keresés
Menü
Keresés
Menü
Thomas Keller
Thomas Keller

Thomas Keller neve a minőség és a magas színvonal szinonimája. A séf és a tulajdonos éttermeket hozott létre, amely új paradigmát állít fel a vendéglátó szakmán belül. Ő az első és egyetlen amerikai születésű séf, aki a tekintélyes Michelin Guide több háromcsillagos minősítését is megszerezte – a The French Laundry és a Per Se esetében – amellett, hogy egy csillagot kapott a The Surf Club étteremért. Ő lett a Michelin által legtiszteltebb amerikai séf. Ő az első amerikai férfi szakács, akit a Francia Becsületrend parancsnokává neveztek ki, amely Franciaország legmagasabb kitüntetése. Keller séf számtalan elismerést érdemelt ki, többek között az Amerikai Szakácsakadémia (The Culinary Institute of America) „Az év séfje” díját, a James Beard Alapítvány „Kiváló Séf” és „Kiváló éttermes” díját, valamint a Michelin Guide Chef Mentor díját. A kulináris művészetek tiszteletbeli doktora címmel rendelkezik az Amerikai Szakácsakadémiától. Keller séf egy amerikai csapatot juttatott el az első aranyérméhez a 2017-ben Bocuse d'Or-on, a kétévente megrendezésre kerülő rangos versenyen. Több mint 1,5 millió példányban adták el, hat szakácskönyvét, köztük a nemrég megjelent The French Laundry és Per Se könyveket.

2025 - Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem - Minden jog fenntartva v1.12.0
Hasznos linkek
  • Közérdekű adatok
  • Intézményi tájékoztató
  • Informatikai útmutatók
  • Elérhetőségek
  • Pályázati felhívások
  • Fejlesztéseink
  • Felhasználási feltételek
  • Süti beállítások
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Akadálymentesítési nyilatkozat
  • Hallgatói Követelményrendszer
  • Visszaélés-bejelentési rendszer
Kövess minket
készítette