Számos hazai és nemzetközi gasztronómiai eseményen, kiállításon, versenyen vett részt, miközben bejárta a fél világot. Többek között dolgozott a kecskeméti Liberté Kávéház és a budapesti Casino Étterem séfjeként, az 1992-es sevillai világkiállításon Spanyolországban, de Párizsban, Madridban, Luxembourgban, Svájcban, Németországban, Ausztriában, és még számos európai városban és országban nagy sikerrel tartott konyhaművészeti bemutatókat. Eljutott Chicagóba, New Yorkba, Szingapúrba, Dubaiba, Kuwaitba, Tunéziába is. Jelenleg a Kígyósi Csárda szakmai mentoraként és a kecskeméti 48 Étterem és Bár konyhafőnökeként tevékenykedik.
Néhány díj és szakmai elismerés, melyeket eddigi pályafutása során szerzett:
- A szakma ifjú mestere cím
- Mesterszakács cím
- Nestlé Aranysapka díj kétszeres győztese
- Frankfurti Szakács- és Cukrászművészeti Olimpia – egyéni aranyérem
- Karlsruhei Európa-bajnokság – 3 egyéni aranyérem, a nap legjobbja különdíj
- Európa-kupa csapat aranyérem Karlsruhéban
- Királyi szakács cím birtokosa
- Berlini Szakács- és Cukrászművészeti Olimpia – csapatban bronzérem, egyéniben 4 arany és 1 ezüstérem
- Venesz József-díj
- Erfurti Olimpia – csapat ezüstérem, egyéni 2 ezüst és 3 aranyérem
- Luxembourgi világbajnokság – csapat ezüstérem, egyéni 1 bronz, 2 ezüst és 5 aranyérem
- Kiemelkedően eredményes munkájáért miniszteri elismerésben részesült
- Fülöpszállás díszpolgárává választották
- Magyar Köztársaság Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült
- A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Mesterbizottságának elnökévé és szövetségi zsűritagjává választották
- Guinness-rekorder
- Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagjává avatták
- Bács-Kiskun Megyéért Díj
- Luxembourgi világbajnokság – 1 bronz, 5 aranyérem
- Év Gasztronómusa díj
- Év Vendéglátója díj
- A magyar nemzeti válogatott trénerévé választották, a nemzeti felnőtt csapattal ezüstérmet, az ifjúsági válogatott csapattal aranyérmet és 3. helyet értek el
- Luxembourg Culinary World Cup – 3 egyéni aranyérem, és az összetett egyéni első helyezésért járó világkupa, valamint a Szakácsok Világszövetségének (WACS) örökös tagjává választották
Emellett két kötetben kiadta Kreatív szakácsművészet című könyvét (2006) és jelenleg új receptkönyve kiadásán dolgozik.