Ugrás a tartalomra
Kari oldalak
BGE központi honlap
Hasznos linkek
Hallgatói fiók
Csatlakozz csapatunkhoz!
EN - English
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
Felvételi
Képzéseink
Alapképzés
Mesterképzés
Duális képzés
További képzéseink
Keresztféléves képzések
Képzéskereső
Miért a BGE?
Első a gazdasági képzésekben
Nemzetközi lehetőségek
Színes hallgatói élet
Ösztöndíjak és lehetőségek
Kollégiumi szolgáltatások
Felvételi információk
BGE Nyílt nap
Felvételi pontszámítás - alapképzés és szakképzés
Gyakori kérdések és válaszok
Felvételi pontszámító kalkulátor
Kérdezz tőlünk!
Képzési tájékoztató 2025
Egyetemünk
Rólunk
A BGE vezetői
Vízió és misszió
A BGE-ről dióhéjban
Történet és hagyományok
Karok
Sajtószoba
Szabályozó dokumentumok
Közösségünk
Alumni
Sport
Elismerések
Csatlakozz csapatunkhoz!
Nemzetközi kapcsolatok
Fókuszban
Akkreditációk és szervezeti tagságok
Partnerségek és együttműködések
Hallgatói lehetőségek
Szervezeti egységek
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetemért Alapítvány
Oktatási, tudományos és kutatási szervezet
Támogató szervezet
Hallgatói Önkormányzat
Testületek és bizottságok
Érdekképviseletek
Fenntarthatóság
Tudomány
Fókuszban
Aktuális
Portfólió áttekintés
Gazdasági és társadalmi hatás
Díjak és elismerések
Rendezvények és tudásmegosztás
Kutatási portfólió
Doktori Iskola
BGE Tudástérkép
Prosperitas
Tehetséggondozás és szolgáltatások
TDK
Szakkollégiumok
Kutatási Iroda
Könyvtár
Kiválósági Központok
Budapest LAB Vállalkozásfejlesztési Iroda
Felsőoktatás Jövője Kiválósági Központ
Fenntarthatóság Gazdasági és Társadalmi Hatásai Kiválósági Központ
Jövő Értékláncai Kiválósági Központ
Látogatógazdaság Kiválósági Központ
Üzleti partnerségek
Budapesti Gazdaságtudományi Egyetem
BGE
Keresés
Menü
Keresés
Menü
BGE Sommelier Klub
pálinka kóstolóval egybekötött előadás
2024.03.21
.
Regisztráció
Amennyiben szeretnél részt venni a 2024. 03. 21. 17:00 órától 18:30 óráig tartó programon, ezen az oldalon tudsz regisztrálni.
Helyszín: BGE 1055 Budapest, Markó u. 29.-31. Sommelier terem
Előadó: Simon László a Panyolai Szilvórium Zrt. üzemvezető főzőmestere
A pálinkafőzés hagyománya Panyolán a régmúlt időre nyúlik vissza. A panyolai prémium-termékek Magyarország legkedveltebb italai közé tartoznak.
Az előadás során megismerheted a pálinkakészítés titkait, a gyümölcs útját a fától a palackig.
Megkóstolhatod a magas értéket képviselő kézműves termékeket.
Megismerheted a történelmi háttér és a legújabb fejlesztési eredmények találkozását.
- Megtudhatod az előadásból, mi fán terem a „Nemtudom” és a „Besztercei”?
- Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is? -Miért olyan különleges a Szatmári szilvapálinka?
- Mitől olyan egyedi a Szabolcsi almapálinka? - Hogyan kerül a Szatmári szilva az eperfa hordóba?
- Mitől lesz egy termék eredetvédett? - Hogyan készülnek a Misztikum likőrök?
- Mitől speciálisak az SQ pálinkák?
- Eszencia vagy elixír?
A kóstoló alatt 8 féle panyolai prémium-italt bírálunk.
Magyarország egyik legszebb fekvésű pálinkafőzdéje különleges kalandot ígér.
Program
16:45 - 17:00 óráig regisztráció ellenőrzése
17:00 - 18:30 óráig kóstolóval egybekötött előadás
Lehetséges beküldések száma: 25 / 25
Regisztráció a programra
Név
E-mail cím
Neptun-kód
Beküldés