Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

KVIK

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
KVIK
KVIK
Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium

A Gundel Károly Gazdaságtudományi Szakkollégium célja, hogy tagjai az órákon elsajátított tudás mellett olyan mélyebb ismeretekre is szert tegyenek, melyeket későbbi pályafutásuk során is hasznosítani tudnak. Különös figyelmet fordít a tagok látókörének bővítésére, valamint a tehetséggondozásra.  

A képen személy, beltéri, személyek, ülő látható

Automatikusan generált leírás

A szakkollégium 2013 óta újult erővel működik, tagjai rendszeresen kiváló eredményeket érnek TDK-n és OTDK-n, valamint rangos hazai és nemzetközi versenyeken (a hallgatók az elmúlt évek során a szakkollégiumnak köszönhetően Guatemalába, Hollandiába, Kanadába, Dél-Koreába, Németországba és Írországba is eljutottak versenyekre).  

A tagok létrehoztak egy saját, középiskolásoknak szóló esettanulmányi versenyt, a BeKVIKer-t, melyen az elmúlt években több száz diák mérte össze tudását.  

A szakkollégium autonóm szervezet, melyet az elnökség vezet (egy elnök és öt alelnök). A félévek elején nyitó-, illetőleg a végén záróközgyűléseket tartanak. 

A képen személy, csoport, modellt állás, állás látható

Automatikusan generált leírás

Az elnökség felelős a szakkollégium működéséért, irányításáért és szervezéséért. Az alelnökök egy-egy bizottságot koordinálnak: Tudományos Bizottság, Programszervező Bizottság, Marketingbizottság, PR-bizottság és HR-bizottság. A tagok ezen bizottságok munkáját segítve szerezhetnek tapasztalatot különböző területeken és próbálhatják ki magukat csapatmunkában.  

A képen személy, asztal, beltéri, csoport látható

Automatikusan generált leírás

Az egyetemi elfoglaltságok mellett rendszeresek a csapatépítő programok, ilyen például az egyetem falain kívül minden félévben megtartott, jó hangulatú Bevonó tábor.  

A képen személy, beltéri, mennyezet, csoport látható

Automatikusan generált leírás

Ha úgy érzed, hogy több van benned, szeretnéd a maximumot kihozni egyetemi éveidből, szakmai programokon vennél részt és nemzetközi versenyeken kamatoztatnád tudásodat, akkor jelentkezz a Gundel Szakkollégiumba a felvételi időszakban (azaz a félévek elején). 

Iroda: Alkotmány utcai épület, Fsz. 34. 

E-mail

Facebook

Instagram

Tehetséges hallgatótól a felelős vezetőig


Tehetséges hallgatótól a felelős vezetőig projekt az NTP-SZKOLL-19 kiíráson elnyert pályázati forrásból, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

Kapcsolódó dokumentumok

Mappa, dokumentum neve
Utolsó módosítás

6_Szakmai beszámoló_NTP-SZKOLL-19-0044

pdf (865.3 KB)
Frissítve:
2022. március 25.

Benyák András - A coach típusú vezető eszköztára Gundel Szakkollégium

pptx (1.01 MB)
Frissítve: