Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Egyetemi-levelezés

Az Egyetemen a Microsoft Outlook O365-os levelező kliens használatával valósul meg a levelezés. A program használatához szükséges első beállításokat szintén az informatikai osztály / központ munkatársai végzik. Az Outlook használatához újabb belépésre, jelszóra nincs szükség – a felhasználó a gépre történő belépéssel a levelező rendszerbe is bejelentkezik.

 

Az elektronikus levelezési cím az alábbi formátum szerint kerül kialakításra: vezetéknév.keresztnév@uni-bge.hu. Az email cím alkalmas külső és belső levelezés lebonyolítására is.

 

 A levelezőrendszerben közös mappák is elérhetők. Ezek tartalmát több alkalmazott egy időben is tudja olvasni, támogatja a csoportmunkát. A közös mappákhoz szintén külön jogosultság szükséges, melyeket Ön számára a közvetlen vezetője tud igényelni. Az elérésükhöz az Outlook programban a Ctrl + 6 gombokat kell megnyomni, vagy egérrel is kiválasztható az alsó menüsáv három ponttal jelezett Mappák ikonjára kattintva.


 


Új levél írásakor lehetőség van a címzett kiválasztására a globális címlistából, melyben a BGE minden alkalmazottja és terjesztési csoportjai is szerepelnek. Ennek használatához csak a címzett gombra kell kattintani és a felugró ablakból keresés útján könnyen megtalálhatjuk a megfelelő címzettet.

Kérdés esetén 

Amennyiben a szolgáltatások beállítása, használata során problémába ütköznek, kérjük írjanak az informatika@uni-bge.hu e-mail címre, a hiba részletes leírásával (lehetőleg képernyőkép csatolásával).