Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
Jelentkezés és nyílt napok

Jelentkezés


2022 szeptemberében induló képzéseinkre február 15-ig tudsz jelentkezni a felvi.hu felületén.

A jelentkezés menetéről, a pontszámítás szabályairól és egyéb tudnivalókról szintén a felvi.hu oldalán tudsz bővebben tájékozódni.

A mesterképzéssel kapcsolatos felvételi információkat itt találhatod.

Nyílt napok


Az idei kari nyílt napjaink lezajlottak, de online visszanézheted a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar és a Pénzügyi és Számviteli Kar eseményét és hamarosan a mesterképzésekről szóló nyílt nap videója is elérhető lesz.

BGE Pályaválasztási FELVI-llanyozó

2022. február 3-án 20:00-kor kerül adásba a közösségi média és a pályaválasztás előtt álló fiatalok, szülők kedvenc podcastjének 2. része.

A 2. évad első beszélgetésről készült felvételt alább nézhetitek meg!

play button
39:34
BGE Pályaválasztási FELVI-llanyozó!
2021. januárjában indítottuk útjára a BGE Pályaválasztási FELVI-llanyozó nevű projektünket, ahol pályaválasztási tanácsadó segítségével adunk segítséget a pályaválasztás előtt álló diákoknak, szüleiknek, tanáraiknak és osztályfőnökeiknek. Fogadjátok szeretettel a 2. évad első részét!
BGE Útikalauz

2022 . februárjában szervezzük meg az online tér egyik legizgalmasabb és legközvetlenebb eseményét, ahol hallgatóink mesélnek egyetemünk képzéseiről, hallgatói életről és a #BGEéletérzésről.

Részletek hamarosan!


BGE pályaorientációs előadások - iskolákban

Kérés esetén szívesen ellátogatunk középiskolákba, gimnáziumokba, ahol az érdeklődő diákoknak előadást tartunk egyetemünkről. Az igényeket örömmel várjuk a palyaorientacio@uni-bge.hu címen!