Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott nyelven elérhető információk jelennek meg.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2021. november 29.
BGE Virtuális Állásbörze - köszönjük!
Egyetemünkön november 10-11. között második alkalommal rendeztük meg a BGE Virtuális Állásbörzét és bátran mondhatjuk, hogy az őszi adatok ismét felülmúlták várakozásainkat.


A kétnapos programon közel 40 vállalati partner több mint 230 – a BGE-s képzési területekhez illeszkedő – nyitott pozícióval várta a látogatókat. A börzén az ország vezető turisztikai, üzleti és tanácsadó, kereskedelmi és innovációs cégei vettek részt, a BGE Virtuális Aulában pedig az egyetem által kínált nemzetközi mobilitási lehetőségekkel (Erasmus+ program), fenntarthatósági témákkal, vállalkozásfejlesztési programokkal és karrierszolgáltatásokkal lehetett megismerkedni.

A tavaszi eseményhez képest újdonság volt, hogy chat és előzetesen foglalható fogadóóra időpont funkcióval bővült a platform. Mindkettőnek nagy sikere volt, hiszen az érdeklődők több mint 300 időpontot foglaltak előzetesen és közel 250 chat beszélgetés valósult meg az online térben. Az innovatív bgeallasborze.hu-n 2700+ oldallátogatás mellett közel 1000 álláskereső regisztrált és keresgélt az állások között, a felhasználók több mint 1350+ önéletrajzot töltöttek fel az Állásbörze oldalára. Az online rendezvény felhasználói nem csak Magyarországról regisztráltak és kapcsolódtak be az eseménybe, hanem mintegy 25 országból meglátogatták a rendezvényt.

Köszönjük, hogy itt voltatok!

Jövőre találkozunk!