Chosen language
    HU - Magyar
    When you switch, the information available in that language is displayed.
  • EN - English
Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

Alkalmazott Tudományok Egyeteme

Budapesti Gazdasági Egyetem
BGE
Alkalmazott Tudományok Egyeteme
2022. május 19.
Idén is átadtuk a Kiváló Mentori elismeréseket


Idén is átaduk a Kiváló Mentori elismeréseket a tehetséggondozásban legkiemelkedőbb kollégáinknak! 

A BGE tudományos tevékenységének fontos eleme a hallgatói tehetséggondozás, amelynek meghatározó területe a tudományos diákköri tevékenység. A TDK munka mind a hallgatóktól, mind a konzulensektől együttműködést és plusz szakmai erőfeszítést kíván, ugyanakkor hozzájárul a résztvevők egyéni és szakmai fejlődéséhez, új tudományos eredmények létrehozásához és publikálásához, valamint Egyetemünk jó hírnevének növeléséhez. Ennek szellemében 2017-től külön elismerésben részesítjük azon kiváló kollégáinkat, akik a TDK tevékenység eredményei alapján élen járnak a tehetséggondozásban és ezzel stratégiai célkitűzéseink megvalósításában is meghatározó szerepet vállalnak.   

Minden évben hagyományosan a Kutatói Nap és KUSZA-n adjuk át a Kiváló Mentori Díjat. Idén 3 Karról összesen 9 kollégánk vehette át ezt a megtisztelő elismerést. Munkájukat nagyon köszönjük, a díjhoz pedig szívből gratulálunk. Az átadóra készített kisfilmet alább tudjátok megnézni.  

play button
01:05
BGE Kiváló Mentori elismerés 2022
2017-től külön elismerésben részesítjük azon kiváló kollégáinkat, akik a TDK tevékenység eredményei alapján élen járnak a tehetséggondozásban és ezzel stratégiai célkitűzéseink megvalósításában is meghatározó szerepet vállalnak. Nézzük meg együtt az idei díjazottakat! Köszönjük kollégáink munkáját...