HU - Magyar
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Erasmus jelentkezés tanulmányi mobilitásra

Erasmus pótjelentkezés

Az űrlap kitöltésével tud jelentkezni a BGE aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatója a 2021/22 tanév tavaszi félévében megvalósuló mobilitásra. Jelen jelentkezési időszak pótpályázás, ezért az űrlapban csak azok a partnerek jelennek meg a választható egyetemek között, ahova még van megpályázható hely. A pályázatok benyújtásának határideje után összesítjük a jelentkezéseket, majd értékeljük a pályázatokat. Ezután kapnak értesítést a hallgatók és nomináljuk őket az adott Erasmus partnerhez. Jelentkezni 2021. október 5. 23:59-ig. Kérjük, mielőtt kitöltöd a jelentkezési űrlapot, pontosan olvasd el az Erasmus+ tájékoztató oldalt!

Amennyiben bármilyen technikai problémát észleltek, írjatok Dr. Réthi Gábornak a rethi.gabor@uni-bge.hu e-mail címre! Ha olyan jellegű a probléma, képernyőképet is mellékeljetek az e-mailben. Amennyiben technikai oknál fogva nem sikerül benyújtani a jelentkezést, vagy a technikai problémát nem sikerül elhárítani addig, a pályázati anyagot küldjétek el az erasmus@uni-bge.hu email címre a jelentkezési határidőig.

Lehetséges beküldések száma: 414 / 1000

Melyik Karra jársz? Melyik félévre pályázol?

A további kérdések eléréséhez először ki kell választanod, hogy melyik Karon folytatod a tanulmányaidat. Illetve, hogy melyik félévre, félévekre pályázol.
 
 

Személyes adatok

Ebben a részben személyes adataidra van szükségünk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Add meg a hallgatói jogviszonyod kezdetét!
 
 
 
 

Értesítési adatok

 
 
 
 
 
 
 

Banki adatok

 
 
 
 
 

Tanulmányokkal kapcsolatos adatok

 
 
 
 
 
 

Egyéb csatolandó dokumentumok

 
 
Egy pdf vagy jpeg dokumentumba fűzd össze a másolatokat!