Kiválasztott nyelv
    HU - Magyar
    Váltásnál az adott területre vonatkozó információkat fogsz látni.
  • EN - English
Hallgatói fiók

BGE Hallgatói fiók

Budapesti Gazdasági Egyetem

BGE Hallgatói fiók
Budapesti Gazdasági Egyetem
Budapesti Gazdasági Egyetem
Felnőttképzés
Felnőttképzés VAGY SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSEK 
(Engedély nyilvántartási száma: E-000650/2014.) 

A Budapesti Gazdasági Egyetem a magyar gazdasági felsőoktatás egyik meghatározó intézménye. Az ország legnagyobb üzleti képzőintézményeként elsődleges törekvése, hogy jól felkészült, széles látókörű, biztos és gyakorlatorientált szakmai tudással rendelkező szakembereket képezzen. 

Egyetemünk a munkaerő-piaci igényeket figyelembe véve kínál pénzügyi, számviteli és gazdálkodási szakterületen felnőttek számára iskolarendszeren kívüli képzési lehetőséget. Képzéseink legfontosabb ismérve a hazai piacon a gyakorlat-orientáltság, melyet saját, rutinos oktatógárdánkon kívül az üzleti- és közszféra rendszeresen meghívott szakembereinek segítségével biztosítjuk. 

Legfőbb ismérveink

  • professzionális szakértelem, 
  • gyakorlatorientált ismeretek, 
  • naprakész tudás. 

Figyelembe véve és folyamatosan követve mind a munkaerő-piaci, mind a hallgatói igényeket, pénzügyi, számviteli, gazdálkodási, ellenőrzési és informatikai szakterületen szervezünk szakirányú továbbképzéseket, OKJ-s szakképzéseket, iskolarendszeren kívüli egyéb felnőttképzéseket, felkészítő tanfolyamokat, a fentiekhez kapcsolódó vizsgákat is, illetve kreditpontos szakmai továbbképzéseket. 

Szakirányú továbbképzések >> ITT

Egyéb képzések >> ITT